Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

5alfa

28. 5. 2009 19:51
Několik nepřesností...

Socani chtěli s ODS uzavřít dohodu, že po dobu předsednictví neshodí vládu. Odpovědí byla Topolánkova oblíbená jednička. Takže slib a ani dohoda se nekonaly a socani při první vhodné příležitosti do toho šlápli. Zelení a ODS jim v tom pomohli, co dodat?

Ano, nevypárování nemocného poslance je hloupé. Nevypárovat předsedu vlády a poslance ministry je v pohodě a podle mne v pořádku. Všichni v parlamentu machrujou, jak svoji práci zvládají - tak pokud je třeba hlasovat, ať hlasujou a nelítají po schůzích v "Pruselu". Nikdo nemusí dělat několik zaměstnání - takový vázaný mandát a 199 mohli klidně do ústavy přidat. Vláda by pak vládla a poslanci by hlasovali.

Jinak, podle mne je to vše pravda. A hozené vejce není argunent a není třeba pro to hledat omluvy ani výmluvy. Kdo hodil vejce a nebude u voleb, měl by alespoň vše pořádně uklidit a zaplatit škody. 

0 0
možnosti
Z

zdejan

28. 5. 2009 19:36
vajíčková nálada

Musím reagovat na všechny ty články co jsem teď přečetla. Nevím  co vede studenty k takovým  vajíčkovým akcím. Zatím v životě nic neudělali,peníze berou od rodičů.Chtějí kritizovat  [>-] Čssd.Já v žádné straně nejsem a nelíbí se mi takové chování. Rodiče těchto studentů pokud mají  vysokoškolské  vzdělání a navíc studovali v cizině- všichni  tito za bývalého režimu by nemohli studovat,pokud by s režimem nesouhlasili. To chci jenom připomenout,aby děti nezapoměli z čeho vyšli a nekritizovali pana Paroubka.Co budou dělat s ODS ???tam budou házet kameny ?Opravdu není daleko vajíčko od kamene v davovém šílenství.

0 0
možnosti
RD

leedsmet

28. 5. 2009 21:20
Re: vajíčková nálada

I v roce 1989 to byli studenti, co jak rikate jeste nic nedokazali, kdo zacal sametovou revoluci a diky temto studentum muzete dnes napsat vlastni nazor na tyto a jine stranky ;-)

0 0
možnosti
AK

Tonda Brno

28. 5. 2009 12:55
K odvolání vlády

Pokud si vzpomínám, tak čssd strašně vadila p. Vesecká a to byl jeden z důvodů, proč svrhnout vládu. Proč najednou po svržení vlády p. Vesecká přestala vadit a může ve své funkci klidně zůstat?

0 0
možnosti
P

pedroso

28. 5. 2009 14:28
Re: K odvolání vlády

a to je Vesecká dílem vlády, které předsedal Paroubek....

0 0
možnosti
  • Počet článků 42
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1062x
Mam rad uprimnost a nerad se pretvaruji